Nå er det nok

I dette oppslaget får Oslo Byaksjon får skylden/æren for at stadig flere Oslofolk protesterer mot storkioskinvasjonen i indre by. Årsaken er enkel. Folk har ikke tørt å protestere av redsel for å framstå som bondske. Når vi gikk ut og advarte mot storkioskinvasjonen fordi det brøt grunnleggende med urbanismens bejaelse av mangfold brøt stormen løs. Da jeg bosatte meg på Ashehougs plass for ti år siden var ett av kriteriene min en døgnåpen 7-Eleven (i lille grensen). I dag har jeg 2 7 og 3 Delier rett i nærheten. Det som først var me dpå å øke mangfoldet, er nå blitt den største trusselen mot mangfoldet. 

Kommentarer:
Postet av: SKA

Det viktigste er at man får kjøpt det man vil ha. Hvem som selger og hvor mange kopier det er av dem, spiller ingen rolle.

25.09.2006 @ 21:42
Postet av: byrådsleder

enig i at det viktigste er at man får kjøpt det man vil ha, men hvorfor trenger vi 7 identiske sjapper innenfor en radius av 300 meter? Da fortrenges jo mangfoldet og det minsker muligheten for at folk skal få kjøpt det de vil ha med mindre det bare er calzone de er ute etter

26.09.2006 @ 13:00
URL: http://byradsleder.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1939055