Valgkampen er her

Valgkampen er åpnet. Nå kan innbyggerne i Oslo begynne å forhåndsstemme. Jeg vil prøve å gi dere en daglig bloggoppdatering om tilstanden til alle oss som skal i valgkampen for Oslo Byaksjon.   

Vår strategi er enkel. Vi får den suverent feteste valgkampboden (foreløpig står bare en container der) som vi åpner i dagene etter at de andre partiene har løpt fra seg med boller og brus. Deretter kjører vi kampanjer med flyere i de ulike bydelene vi stiller. Starter med Løkka til uka der det er et par viktige debatter vi deltar i. Har knallhardt fokus på sakene vi allerede har lansert; Gi de narkomane et værested, Kulturhus i Groruddalen og Bygg Barcode. Supplerer de med (sosial boligbygging, bærekraftig by mm.) etter behov. 

The revolution will not be televized. Vi unngår å løpe etter media, ikke minst riksmedia, og intensiverer arbeidet inn mot organisasjoner og miljøer som er knytta til våre kjernesaker. Vi fokuserer på å være synlig i gatebildet. Gata er vår. Hvis du ikke har hørt oss, fått programmet eller en flyer av oss før valget, går du garantert ikke ut.  

Vi er Facebookpartiet framfor noen og har seks grupper der allerede, både knytta til personer, men også saker. Bl.a. har de to politikergruppene våre for Dilek Ayhan (nr. 2) og Arild Knutsen (nr. 9) over 400 medlemmer og er større enn Erling Laes og tre ganger så stor som Rune Gerhardsens gruppe på Facebook.

Vi skal skaffe oss minimum 4388 stemmer, en mandat med god margin. Tallet er brutt ned på bydeler og de tre sentrumsbydelene Frogner, St. hanshaugen og Løkka skal skaffe oss over 60 prosent av stemmene.


Sist gang hadde vi 37 000,- i valgkampbudsjett. Nå har vi foreløpig samla inn rundt 120 000,-. Men spranget opp til de etablerte partiene er økt. De minste partiene har rundt 500 000,- mens Oslo Høyre skal svi av 3 mill. Gi oss gjerne penger så det svir. Støtte til Oslo Byaksjon gjøres ved å sende penger til:
Oslo Byaksjon v/Oslo Byforum Louises gt. 2B 0168 Oslo. Kto.: 5082 07 62050


       


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5499187