Oslo Byaksjons Supertorsdag

Aiai, for en dag. Det hele toppet seg da vår toppkandidat Fredrik Winther feide gølvet med de andre bydelskandidatene i panelet på Parkteateret da foreningen UNIK hadde invitert til møte om Løkkas framtid. Stappfull sal som jubla hver gang Fredrik åpna munnen. Geir Staib, leder i Grünerløkka Høyre, sa i et innlegg fra salen at han gledet seg til Oslo Byaksjon kom inn i bydelsutvalget. Det blir ikke verre for oss av at seriegründer Jan Vardøen - kongen av Løkka - stå på vår bydelsliste. 

Tidligere på dagen vi fått to oppslag i Aften. Ett om vår skjenkepolitikk, der vi er enige med politiet i at skjenkestedene kan ha åpent lenger for å unngå opphoping i sentrum etter stengetider. Vi fikk også en helside  på valgplakataene våre som en av våre fremste billedkunstnere Vibeke Tandberg har laget. Vi legger dem opp straks vi får jpega dem. Vibeke Tandberg var selv på Kulturnytt og snakka om bildene. 

Og i dag kommer Rådhuskopien vår opp på Karl Johan. Og i morgen er det valgkampåpning med Helges Hagefest og over 200 gjester.

Det går mot valgskred.   

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5503758