Another one bites the dust

Hentet fra min faste spalte i Lokalavisen

Another one bites the dust

av Erling Fossen

 

Mandag for en uke siden: Frigg ? Kolbotn = 4-0. Speakeren var så frimodig at han takket Kolbotn for at de ville komme og la seg ydmyke og satte så på den gamle Queen-schlægeren Another bites the dust. Torsdag i forrige uke: Follo 2 ? Frigg 1 ? 5. One more time. Mandag denne uka: Nordstrand ? Frigg 2 ? 4. We gonna celebrate. Aldri har Daft Punk-låta verd mer presis. Definitivt en bra uke på jobben for A-laget. Vi snakker tre tette og en lekende Tønne. Tre indre og borte var dem.

            Det er ikke akkurat 17.mai-tog dimensjoner enda over Friggtoget som tasser fra Perrongen foran hver bortekamp. Når sjefsløve Bolek er på leirskole med elevene sine eller er småsjuk, ryker både broren hans Pjotr og kameraten Njål. Da er det bare undertegnede som styrker seg på karbonadesmørbrød med stekte poteter og en øl før kamp. Allikevel klarer vi det mirakelet å mønstre flere tilhengere enn motstanderlaget.

Nå mandag ble det ampert på Niffen eller Nordstrand stadion. Slitne Friggbein som fremdeles hadde mareritt om den surklete Kolbotnbanen, løp alle andre steder enn der de skulle og trener Vikan var morsk på sidelinja. Når Nordstrandtreneren, som tydeligvis var en Mons Ivar Mjelde-kopi, han både gikk, snakket og hørtes ut som Branntreneren, begynte å gnage om at Frigg spilte grisete, bare fordi to av spillerne hans hadde vaffelbein og lå og ula på sidelinja, beit Vikan tilbake og ordvekslingen dem i mellom nådde Rekdal ? Nordlieintensitet før dommeren gikk i mellom. Så putta vi to kjappe, og da sprakk trollet nok engang. Den skal tidlig opp om morran den som skal kappsnakke med trener Vikan.

Ingebrigt Steen-Jensen får mye oppmerksomhet om dagen. Stabæk lå i fjerde divisjon for noen år tilbake og topper nå eliteserien suverent. Det er ingen grunn til at Frigg ikke skal klare det samme. I Stabækland går det en innbygger per 1000 mygg. Frigglandet som består av 11/2 administrativ bydel er Norges suverent tettest befolkede, og når Friggløvene inviterer 70 000 til allsang blir alt annet uinteressant. Da snakker vi varig ståpels og hornmusikk i brystet til alle døgnets tider.

 

PS! Alle som vil ha en kopi av Friggsangen og aldri mer ha et døvt vorspiel kan sende mail til meg så får du den asap: erling@fossen.as

        

 

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5904694