Høst i Friggland

 

Høst i Friggland

 

Bjørnstjerne Bjørnson valgte seg april, fordi den vårmåneden forløser krefter som vil noe. Jeg velger meg høsten og oktober for da avgjøres alt. Mens våren er luremus og bare erter oss, er det til slutt høsten som må innfri. Det nytter lite å være ung og lovende på vårparten, hvis sommeren har omgjort veltrente kropper til veltilfredse berlinerboller, og friggerne framstår som gamle og tannløse når det hele skal avgjøres. Når dugget kjærtegner gresset om morgenen og mørket faller tidlig, da er det judgement day. Da skal Frigg opp til den endelige eksamen.


I Friggland har vi forberedt oss godt til høsten. Planen er at hver eneste barnefamilie i Friggland skal få et tilbud de ikke kan si nei til. Frigg skal rekruttere bredere enn noen gang. Alle de åtte grunnskolene i Friggs nedslagsfelt skal få besøk. 7-åringene blir spesielt invitert til å bli friggere og det igangsettes spesialretta tiltak mot jenter. Frigg skal holde på spillerne våre enda lenger gjennom det nyoppretta fotballakademiet der vi skal bygge fotballkompetanse og holdninger inn i alle podene. Vi vil ikke lenger være et Eiffeltårn som skaller av spillere etterhvert som de blir eldre. Vi skal framstå som Rådhuset med kraftfull korpus og med to brede tårn fra begynnelse til slutt. Planen er å bygge en livskraftig stamme med minst to lag i alle årganger helt til de beste juniorene banker på døra til Vikans menn på A-laget. Frigg har søkt om og fått midler til sportslig utvikling av fotballkretsen. Sammen skal vi gjøre Frigg om til en kunnskapsbedrift. Frigg har ansatt ny daglig leder i 80% stilling fra 1. august. A-lagstrener Vikan skal hjelpe de aldersbestemte lagene på dagtid, før han tar A-laget opp i 2. divisjon på kveldstid. I Vikan har vi en dedikert og foreløpig barnløs frigger som kommer til å tenke på Frigg 24-timer i døgnet.


Hva kan du bidra med? Spør deg selv hva du kan gjøre for klubben, og ikke hva klubben kan tilby deg. Snakk om Frigg på jobben, ved spisebordet, i senga. Hvis barnet ditt blir bedt om å selge lodd, spør du hvor du kan få flere. Når lagleder eller klubb inviterer til dugnad, stiller både du og gubben. Desto flere som deltar, desto og mer lystbetont blir alt frivillig arbeid.

 

Oslos gamle dame reiser seg igjen, og aldri har hun sett bedre ut.

 


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6115362