Krig og klovnerier

Min gamle meningsmotstander Halvor Elvik rider igjen. Siden midten av 90-taller og by og land-debatten har han gjentatt med jevne mellomrom at jeg er en klovn. Elvik er en melankolsk rogalending i AFP-alder og vår grunntone er nok ikke den beste. Men lest mellom linjene er han på sin klønete måte glad i oppmerksomheten jeg har skapt slik at han kan få vist fram sin kunnskap om krigen. 

Følgende mail ble sendt Marie Simonsen, Elvik selv og debattredaktør Simen Ekern:

Hentet fra Elviks kommentar: "Fossen sa ja til å anmelde boka da den opprinnelige oppdragsgiveren sa at Samuelsens bok handlet om ting som skjedde i Oslo. Og Fossen regner seg som ekspert på Oslo. I går skrev forfatter Samuelsen i Aftenposten at Fossen ikke har forstått boka, og at hendelsene i Oslo bare utgjør 50 av bokas 360 sider".

Det jeg blir mest lei av i denne debatten er at alle som beskylder meg for å være uetterrettelig er så jævla sleivete selv. Hadde du lest "Det var her det skjedde. Oslo under 2. verdenskrig" (Ottar Samuelsen 2008) hadde du fort fått med deg at hele boka handler om Oslo (slik undertittelen lover), men at sabotasjeaksjonene bare utgjør ca 50 sider. Men det er ett kapittel om likvideringer, ett om Oslo-gjengens tilholdssteder osv. Her har du ikke bare stolt på andrehånds-kilde (at jeg har misforstått boka), men du har også har feillest andrehåndskilden.

Hvem av oss er klovnen her Elvik?

mvh. Erling Fossen"

 
                                                                           
            

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6840239