Frigg Oslo FK TM

 Det hersker en mild bonanzastemning i Frigg for tiden. Vi har nemlig investert hele 16 000,- i supporterutstyr. Fra før har Friggs supperterutstyr kun bestått av mørkeblå luer med Frigglogo, og de har blitt solgt på Frogner Stadion for nøyaktig det samme som vi har kjøpt dem. For en klubb som driver så nøkternt at kaffen alltid er for tynn og der teposene blir brukt to ganger, er det en massiv investering. Når vi allikevel tok på oss spanderbuksene og bestemte oss for å gjøre det, har det sammenheng med med at vi er stolte av klubbens verdier og følgelig vil at de skal bli synlige i Friggland.


Jeg innrømme glatt at jeg er helt idiot når det gjelder klubbtilhørighet i Friggland. Det hele startet da de mange ungdomsskolene i Friggland, bl.a Marienlyst, Bolteløkka og Ila, arrangerte ungdomssleker på Bislett en tid tilbake. Jeg speidet og speidet, og klarte tilslutt å få øye på en pode med Friggjakke. En -1- en pode! Hvorfor var ikke hele Bislett tapetsert med friske ungdom med rødmussede bollekinn og Friggstripene? Neste deprimerende opplevelse kom da jeg uka etter vandret oppover Bogstadsveien. Det første som møter meg er et Arsenalskjerf. Okai til nød. Så en Liverpooljakke. Jaja. Men så ramler det inn både en Skeidlue, en Lyndrakt og et Vålerengaskjerf. Hva? Her i Friggland. Et sted går grensen for en vanlig mann. Friggland er okkupert. Nok er nok.«Gutta på byen» må ta bydelen vår tilbake.


Som sagt så gjort. Nå venter det både en retroaktig skøytelue lue med Friggstripene i knallblå og et tykt skjerf med Frigg OFK, på alle de 70 000 som bor i Friggland. Foreløpig har vi bare 200 eksemplarer av hver, men selv den lengste reisen starter med det første skrittet. Opptrappingsplanen er også klar. Sokker og underbukser først. Etterhvert følger blå kondomer med hvite striper, og rød kondomer når du gjør det på bortebane. Slips, siden vi ikke bare er bomser som går rundt i Friggjakke hele døgnet. Siden eskalerer vi og lager bannere, flagg, akebrett, og hvorfor ikke; racerbiler.


Løp og kjøp lue og skjerf på Frogner Stadion eller på Brakka ved Tørteberg.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7248892