Rapport fra Frontlinja

Henta fra min faste spalte i Lokalavisen St. Hanshaugen:

Med 7-2 over Frognerparken i begynnelsen av denne uka, har Frigg vunnet samtlige seks treningskamper så langt denne sesongen med målsifrene 28-10. Motstanden har vært variert, fra rene buljonglag (nedre halvdel av 3. divisjon) til 2. divisjonslaget Korsvoll som ble nedsabla 4-0. De skjønte aldri hvilken Friggsverm som traff dem. Det er på tide å underkaste laget vårt en SWOT-analyse.


Strengths. I forhold til i fjor har vi en tropp der alle vil rykke opp. Vi har rekruttert 8 2. divisjonsspillere, samtidig som stammen i første elleveren fra i fjor er intakt. Da Frigg spilte mot Ull Kisa var det ni stykker fra «gamle» Frigg på banen. På enkelte plasser har vi tre soleklare førstevalg, og det er hipp som happ hvem som spiller.


Weaknesses. Det eneste spørsmålstegnet er hvem som skal spille stopper ved siden av den hjemvendte sønnen Helge Neumann. Her har vi prøvd omskolerte spisser og backer med bare delvis suksess. At Helge forsvinner til USA på sensommeren skaper usikkerhet. I går ble Anders «Bonde» Bakken prøvd ut som stoppermakker i 2. omgang, men han er noen kilo unna toppform.


Opportunities. Får vi styre spillet vil hurtigheten til spillerne våre og den ekstreme løpskapasiteten sørge for at vi får overgangsmuligheter i bøtter og spann. Friggmaskinen bare maler og maler til motstanderen er kjøttdeig. Som mot Frognerparken der vi skåra tre mål de siste fem minuttene på tre angrep. I overgangsspillet kommer det alltid 3-5 på løp som gir ballfører alternativer, og den ekstreme hurtigheten til Tommern, Høvring, Tønne og Torres skaper kaos i alle buljongforsvar.


Threats. Svakhetene har vært at vi har gitt fra oss mange lette mål pga slurv og tversoverpasninger i forsvaret. Kanskje synes spillerne våre synd på motstanderen, og slenger til dem et par trøstebein? Manglende effektivitet kan også bli en trussel. I dårlige perioder sliter vi med presisjonen på siste touchen. Det kan skape frustrasjon.


Konklusjon: Vi rykker opp. Alt annet er skandale.


Kommentarer:
Postet av: Ola

Det beste laget hadde spillere som Curt Tollner, Nils haugen og Reidar brusgaard

17.06.2009 @ 05:16

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8060092