Best i by'n

Hentet fra Frigg & Sånt  

 

Av en eller uforklarlig grunn drar jeg i ny og ne til Kongsvinger, som ligger strategisk plassert i skauen mellom Oslos bakgård og svenskegrensa, og er med på folkemøter om hvordan Kongsvinger skal bli mer synlig. Folk flest har en lei tendens til å tenke på Kongsberg når noen sier Kongsvinger og det er de lei av. På et folkemøte denne uka diskuterte vi hvilke historier om Kongsvinger skal fortelle. Hva er Kongsvinger best på? Spørsmålet kan med fordel også stilles av Frigg.

Frigg er best på å gjøre folk av folk. Hvis noen tar meg på ordet og sender sitt barn som sliter både med dårlige holdninger og dårlige skoleresultater, har jeg mest lyst til å si at "slapp av det det årner vi", men jeg håper ingen tar meg på ordet. Men det er en åpenbar forskjell på de som henger rundt Majorstukrysset og våre rakryggede gutter og jenter i blåstripete drakt. Frigg er også best på å gjøre folk av foreldrene som involverer seg. Jeg kan ikke love at alle foreldrene blir danseløver i klubben vår, men de blir garantert bedre partnere.

Frigg er best på spillerutvikling. Våre nyansatte trenerkoordinatorer, Nils Solum og David Brocken har sammen med Per Pettersen og A-lagstrener Ole Kristian Vikan laget en spillerutviklingsplan med undertittel "fra lek til landslag" der en hvilken som helst pode får maksimalt ut av sitt potensiale på det gitte årstrinn. Vil du på landslaget er det lureste å henge i Frigg så langt som mulig.

Frigg er den beste byklubben. Å være byklubb byr på spesielle utfordringer. Mens Nordmarka kryr av unge sportsidioter fra Heming og Lyn om vinteren, sitter bybarna inne og spiller dataspill eller henger på Megazone nede i sentrum. Eller så driver de windowshopping i Bogstadveien. Det skal mye list og lempe til for å få stimulert noe annet enn fingrene på slike bykroneer.Moralen er: Har du problemer i heimen, enten med partner eller barn. La Frigg få dem. Bedre familieterapi finnes ikke.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10270772