Fort Marienlyst

Hentet fra Frigg & Sånt

De Corbusierinspirerte lamellblokkene som delvis omkranser Marienlyst stadion har aldri opplevd at Frigg har tapt. 0-0 kampen mot Nordstrand i fjor er det eneste sikre poengtapet.

Og vi har også festfotballgaranti. Mot tabelltoer Røa nå sist ble det 6-1. På sitt beste driver Frigg med en helt annen sport enn de andre lagene i divisjonen vår. Allikevel var de to eldre herremenn som bodde i nærheten som kom bort til speaker og klaget over lydnivået. Hæ? Her speller Frigg festfotball som får tankene til å mimre om dengang det var dans på lokalet da kåte hvin og freske fraspark fylte rommet med forventninger om både det ene og det andre. Og så får vi klager!

Her følger to oppskrifter til både dere som kom og klagde og dere som er potensielle klagere.

Oppskrift 1. At det er lyder i byen bør ikke overraske noen. Framfor å slåss mot dem må de internaliseres. Bylydene må transformeres fra å bli oppfattet som støykilder til å bli go`lyder som trykker på knappen som tar deg tilbake til de gode minnene langs Memory Lane. Hver gang du hører sjefsløve Bolek rope "Frigg er digg" i megafonen eller vi spiller "Frigg Frigg, Frigg, det er klubben i vårt liv" på anlegget vårt skal alle godminnene mobiliseres. Fra lukten av mutterns nystekte vafler, til kameratenes roping utenfor vinduet en solfylt sommermorgen, spent til bristepunktet av nye forventninger. Kanskje dere neste gang skal invitere gamle venner dere ikke har sett på en stund? Sett fram rullekaka og konjakken og se hvor det ender.

Oppskrift 2. Dette er den enkleste oppskriften. Kapituler og bli en Friggsupporter dere også! La Frigg bli klubben i deres liv. Kjøp Frigglue og Friggskjerf og la deg underholde av rappkjefta Friggløver som roper "Røa er en T-banestasjon, t-banestasjon, t-banestasjon, Røa osv" til motstanderlaget, halvvoksne Friggspellere som lager magi på matta, verdens tre feteste Friggsanger eller vi tilskuere som går og klemmer hverandre og ser på hverandre med tårer i øynene, vel vitende om at vi er med i verdens beste fellesskap.

Ingen flere klager nå!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10270959