Vi taper aldri

fossenfriggDu skjønner det er noe i gjære når de 31 frammøtte tilskuerne på Ullernbanens tribune alle er fra Frigg.
30 menn og en dame i sin beste alder. Forsamlingen var så formannstung at hadde Al Quaida sluppet en bombe, hadde Frigg mista hele sin historie og sin arverekkefølge. Ute på banen sleit våre krigere, men gjorde jobben sin, og sørga for tangering av klubbrekorden med 13 strake seire, hvorav 10 er kommet denne sesongen.

Frigg liker ikke å spille på Ullernbanen.
Det er som om våre fotballspillende frisjeler stanger mot Cleenex-atmosfæren som ligger tungt over banen. Friggløvene blir hysja på og får slengkommentarer av både voksne og barn fordi de bruker megafon. De uttrykksløse blikkene til Ullernpappaene, hvor alt liv er fraværende bortsett i fra noen sekunder når de får julegratiale, tyder på tung medisinering. Det er mer liv og røre på en kvadratmeter i Thereses gt enn i hele bydel Ullern. Selv de ellers hardbarkede kråkene har flytta ut av bydelen som lukter som et sveitsisk sykehus.

Før ferien skal Frigg sette 100-års klubbrekord
og skaffe seg 14 strake seire. Da må bunnlaget Vollen slås hjemme på Marienlyst, og det gjør vi om så alle blir skada og Per Pettersen igjen må aksle Friggtrøya. Men vi som opplevde høstsesongen i fjor har lært at serien ikke er ferdigspilt ved sommerens begynnelse. Da tapte vi 13 poeng på noen kjappe kamper i høstsesongen, og lå med hodet i gjørma da dommeren blåste for siste gang.

Frigg har gått fra Dantes inferno
og vi befinner oss nå i purgatoriet, skjærsilden, der våre sjeler skal scænnes for å se om vi er verdige til å stige opp, om ikke til Paradis, så ihvertfall til 2.divisjon. Har vi mental styrke nok til å tape en kamp uten å dette sammen som et korthus? Eller skal vi skape fotballhistorie og feie kunstgresset med samtlige motstandere og gå ubeseiret gjennom hele sesongen?

Drømmescenariet vårt er at Skeid rykker ned fra Adecco-ligaen, samtidig som Lyn går konkurs og blir tvangsflytta ned til 2. divisjon. Da er vi ett skritt nærmere den våte drømmen vår. Å bli best i byen.


Publisert torsdag 25. juni 2009 kl. 11:00.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10271039