Sommartider

fossenfrigg
Hej Hej. Sommartider.
Frigg har klubbrekordet seg til 14 strake seire i seriesystemet.

Sola har aldri vært lysere, og jeg vil benytte anledningen til å heise det hvite flagget til Lyn. Mine forsøk på skyggeboksing mot vestkantens Goliat, har satt satt Lynsinnene i kok på Lokalavisens nettsider, og jeg legger meg like flat som en monstertrøkkihjælkjørt pannekake. Jeg har gått over streken og sier blankt unnskyld for mine krenkende uttalelser til alle som heier på Lyn. Oppgaven som krenker får heller Reka ta seg av.

Før hetebølgen rakk å sette inn, hadde vi vårt første møte i Frigg 2014, hvis formål er å forfatte et strategidokument som i sin viktighet kommer til å bli mye viktigere enn Grunnloven. Prosessen er tenkt å være like åpen som en låvedør og resultatene skal produseres i et dokument som alle i Friggland identifiserer seg med, og vil være villig til å ofre noe for.

Selv etter mange spåkonebesøk i tvilsomme campingvogner er det ingenting som tilsier at vi skal vinne Champions League før 2014.
Målsettingen er å stabilisere seg på øvre halvdel i 2. divisjon, slå Lyn og Vålerenga i cupen, og bli den mest attraktive klubben for unge talenter som vil springbrette seg selv ut i fotballverden. For å nå målsettingen vil vi bl.a. innføre Vinderen 2002-modellen i barneavdelingen og gjeninnføre Kåre-modellen. Anført av Friggpropell Per W. Johnsen har de engasjert 15 foreldre (!) til tjeneste for sine Vinderen 2002-spillere.

De har logistikk som selv tyskerne ville elske, med henting av barna på skolen i taxi, og eget Sosialdepartement. Kåre-modellen, etter Kåre Schiefloe, besto i å rekruttere trenere blant våre egne spillere allerede på ungdomsskolen, og la de være assistenttrenere for de yngste barna. Lagene er dermed sikret lojale og dyktige trenere på et tidlig stadium.

Ta med dere følgende Frigg-motto gjennom sommeren: "Det gode humøret har alt å si, så derfor synger vi:/Det ligner ingen Friggargutt å være mutt/å være mutt, å nei.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10271108