Stem Frigg

 

Det er valgkamp i Friggland. Over hele bydelen høres blablabla. Biler på tomgang blir bøtelagt. Hvorfor blir ikke også politikerne det, der de står med tomme blikk og lirer av seg gåsefettinnsmurte floskler? Om en kjempetsunami hadde feid hele valgkampen på havet hadde vi blitt kvitt både en ubehagelig støykilde, en visuelle forurensing og masse søppel. En velfungerende bydel trenger egentlig ikke politikere. Egentlig burde vi ekspropiere hele Friggland mellom Akerselva og Frognerkilen og ta makta i vår egen bydel slik at de hvite og blå-farvene hadde vært synlig over alle hustak, og de eneste våpnene som fantes var fotballer. Stortinget er en kvise på Oslos fine sprettrompe og burde vært flytta til Trondheim for lengst.

Det er bare ett parti som jobber døgnet rundt for innbyggerne i Friggland.
Frigg Oslo FK. Vi er både barnepasser, sjelesørger, vaktmester, pedagog og lærer. 24/7 året rundt jobber vi gratis i Frigglands tjeneste for å gjøre folk av folk. Hver eneste unge som ender opp som statistikk hos politiet er et nederlag for oss. Klubben og bydelens skjebne er så tungt vevet sammen at det eneste naturlige ville vært at vi stilte til valg. Så kunne vi reist rundt og eksportert Friggmodellen til alle lokalsamfunn i Norge og verden som trenger hjelp. For en gangs skyld kunne Norge sendt noe som funker til U-land.

Det første vi ville gjort var å plukke opp søppelet dit vi kommer.
Et uterom er like viktig som et innerom og du pælmer bare ikke søppel, tyggis og sigarettstumper i din egen stue. Så vever i det lokale næringslivet tett sammen med de frivillige organisasjonene slik at næringslivet blir transformert til sosiale entreprenører, og de frivillige organisasjonene kan operere på et høyere turtall. Deretter overtar Frigg Oslo FK ansvaret for ungene etter skoletid før foreldrene kommer hjem. Og så etter noen vellykkede år med community-arbeid verden over, får vi som den første bydelen og fotballklubben i verden Nobels fredspris.

Amen.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10993013